Wednesday, June 18, 2014

Overmorgen!

Okay, daar gaan we: de zenuwen zijn begonnen! Ook al is de marathon pas over 2,5 dagen, de reis begon gisteren voor mijn gevoel. Leonard is aangekomen in Amsterdam, vanmorgen vertrekken we naar een plek waar de zon niet ondergaat! 

Gelletjes, Camelbak, Garmin, 12 verschillende shirts, broeken, jassen liggen hier op een stapel. Hardloopschoenen? Die doe ik aan tijdens de vlucht, NIETS komt tussen mij en mijn schoenen tijdens het vliegen! Erg vreemd om in juni je winterjas en muts te zoeken.

Het enige dat we nog kunnen doen is veel carbs eten, samen over de race giechelen en genieten. Ja, genieten! Want hoe vaak ga je nou met je broer naar noord Noorwegen?

We vliegen zo eerst naar Oslo, wachten daar een paar uurtjes, en vliegen nog eens 1500KM door naar het noorden, naar Tromsø. 

Zaterdagavond, 20:30. Normaal gesproken een mooi moment om vrienden te bezoeken, een biertje open te trekken of lui een film of voetbalwedstrijd te kijken, maar niet overmorgen. Dit keer staan we in de kou op een plek waar het niet donker wordt, tegen een afstand aankijkend die wij nog nooit overbrugd hebben. 

42.195 meter! Geloof het of niet, wij hebben er zin in!

1 comment: